Aarhusiansk spiller til Sibirien

Skal forsvare Danmark sammen med Wimbledon-vinder

Søren Hess-Olesen (i midten af billedet med hvide shorts) sammen med resten af Davis Cup-holdet.

Der venter den aarhusianske tennisspiller Søren Hess-Olesen en spændende oplevelse, når han i begyndelsen af marts rejser på tennis-ekspedition i Sibirien.

Landstræner Kenneth Carlsen har netop udpeget den 24-årige aarhusianer sammen med Frederik Løchte Nielsen, Martin Pedersen og Thomas Kromann og Søren Hess-Olesen til Davis Cup-turneringen, der spilles i det vestlige Sibirien.

Der venter de danske Davis Cup-drenge en stor mundfuld i 1. runde i Europa/Afrika Group I 2015 - det næsthøjeste niveau i international landsholdstennis.

- Vi håber og forventer, at vi får en god oplevelse, og vi rejser til Rusland for at vinde, selvom vi er undertippede. Spillerne leverede meget fornemme præstationer sidste år, og de brænder for at konkurrere mod nogle af de bedste nationer i verden, hvilket man må sige, de kommer til i 2015, siger landstræner Kenneth Carlsen i en pressemeddelelse.

Rusland er modstanderen i de danske spilleres første kamp, der bliver afviklet i Sports Complex Gazprom Dobycha Yamburg i Novy Urengoy, hvilket ligger mere end 2.500 kilometer i direkte nordøstlig fugleflugtslinje fra Moskva.

Aarhusianske Søren Hess-Olesen ligger i dag nummer 1.417 på single-verdensranglisten og nummer 16 på ITA-collegeranglisten i USA. Han bor til dagligt på et tennis-college i USA.