Aarhusiansk kroejer tabte sig 15 kilo på bare fire uger

Hør om hans fantastiske rejse mod et bedre og sundere liv

03:14

1 af 2

Som krofatter er der mange fristelser lige om hjørnet. Sovser og andre lækkerier der løbende skal smages til i køkkenet.

Det er Daniel Busch blevet langt mere bevidst om. Han ejer Den Lille Kro i Aarhus og for en måned siden begav sig ud på en rejse.

Han ville af med fedtet og få flere muskler med hjælp fra en personlig træner og coach. Resultatet 28 dage efter er slående: Det er lykkedes ham at tabe hele 15 kilo.

- Jeg synes jo stadigvæk, at jeg var pisselækker, men jeg synes bare, at tøjet strammede lidt. Så gik jeg bare ud og købte noget der var større, siger Daniel Busch om tiden før vægttabet.

Det er et hårdt program med blandt andet træning hver eneste dag, som har fået den aarhusianske krofatter på rette køl.

Fortsat kamp

Da han vejede allermest, sagde vægten 134 kilo. Mange af de kilo er nu raslet af efter lange træningssessioner med cykling og løb med en tung rygsæk op og ned ad bakke.

Undervejs har omkring 10.000 brugere fulgt hans indsats på Facebook:

- Det har været en sindssyg rejse, siger han.

Det er ikke, fordi at sport er fremmed for Daniel Busch. Han var i ungdomsårene et lovende målmandstalent i AGF og tog til Malaga for at prøve fodboldlykken.

Det blev dog aldrig til en karriere, hvilket måske skyldes, at han ikke var seriøs nok omkring sporten på det tidspunkt, siger han i dag.

Kampen mod kiloene fortsætter nu. På den første uge tabte han 6,2 kilo, og nu handler det så om at bevare gejsten:

- Motivationen er der stadigvæk til at tabe de sidste kilo, siger Daniel Busch.

Du kan møde ham og hans personlige træner Kasper Damsø i tv-indslaget øverst i artiklen.