Aarhusianere speed-datede sig til venskab

Venner er ikke kun noget, man bliver på Facebook.

Her til morgen var en gruppe aarhusianere inviteret på café i Aarhus for at se, om de kunne lære hinanden bedre at kende gennem 15 spørgsmål.

Eksperimentet hed BFF, der står for best friends for forever, og arrangørerne var folkene bag bevægelsen Fucking Flink.

Idéen var at få fremmede til at åbne op og dele ud af deres livshistorier - og måske endda blive gode venner over en kop kaffe og lidt morgenmad.

To af deltagerne var Marie-Louise Christensen, der studerer digital design på Aarhus Universitet, og Sara Roshani-Amirabadi, der læser enkeltfag på VUC Aarhus.

- Jeg læste om det på Facebook tilfældigt, og så tænkte jeg: Wow, det er nice. Jeg synes, at det lød fedt det der med, at det var personlige spørgsmål. Jeg kan godt lide at møde nye mennesker og lære dem at kende på et dybere plan, siger Sara Roshani-Amirabadi.

Lærer mere om sig selv

Det var dog grænseoverskridende for hende, at deltagerne blandt andet skulle kigge hinanden dybt i øjnene i et minut og tale om meget personlige spørgsmål. Men det var ikke kun, Marie-Louise Christensen hun lærte bedre at kende.

- Udover at lære hende bedre at kende, så føler jeg også, det lyder meget klichéagtigt, men at jeg har lært mig selv meget bedre at kende, ved at tale om ting, jeg ikke tidligere har tænkt over, siger Sara Roshani-Amirabadi.

Også Mare-Louise Christensen havde en god oplevelse med mødet, og hun havde et bestemt formål med at møde op til dagens eksperiment.

- Det kan godt være meget grænseoverskridende at tale med fremmede mennesker, og jeg synes selv, at jeg altid har været dårlig til at small talke. Det er derfor, jeg gerne vil herned, og blive bedre til det, siger hun.

I videoen øverst på siden kan du se, hvordan mødet mellem de to piger gik.

Genrebillede, frisør

Frisør i modvind efter tilbud om hjemmeklip: Jeg vil overleve på lovlig vis

politibil

Vanvidskørsel i Aarhus V: Kørte 115 km/t i byzone

Aarhus Universitet

Universitet til udvekslingsstuderende: Genovervej om I vil afsted

Djursland Lilleskole

playDanmarks nok mindste friskole går konkurs

Anette Lykke Petri

Politiet inddrages i smitteopsporing

Museum Østjylland

play VIDEO: Kæmpe lager sikrer østjysk historie