Aarhus Universitets-hospital har fundet sin nye direktør

56-årige Poul Blaabjerg sætter sig i direktørstolen på Aarhus Universitetshospital

Det bliver en leder med erfaring fra både det private og det offentlige, der den 15. august begynder i jobbet som direktør på Aarhus Universitetshospital.

Stillingen blev ledig, da Gert Sørensen i januar i år stoppede efter gensidig aftale med Region Midtjylland.

Poul Blaabjerg kommer fra en stilling i Center for Ledelse (CfL), hvor han har været administrerende direktør siden 2001. 

- Vi har ansat en kompetent og udviklingsorienteret leder med stor strategisk erfaring og stor indsigt i sundhedsvæsenet. Poul Blaabjerg kan balancere mellem både at levere stor gennemslagskraft og udøve evnen til at lytte og bruge andres faglighed og talent, siger Ole Thomsen, koncerndirektør i Region Midtjylland, i en pressemeddelelse. 

- Han er ambitiøs, han er en dygtig kommunikator, og han kan på en god måde udfordre den vanetænkning, der er i enhver organisation, uddyber Ole Thomsen. 

Poul Blaabjerg kender hospitalet fra sin nuværende stilling, hvor han har arbejdet sammen med ledelser på alle niveauer i en række udviklingsprojekter.

- Det er med den allerstørste respekt, at jeg går ind i arbejdet med Danmarks bedste hospital. Jeg brænder for at udvikle AUH til det næste niveau, og arbejder ud fra den grundtanke, at engagerede, faglige personligheder er dét, der gør forskellen på de bedste og de næstbedste. Jeg tilstræber i alle sammenhænge at være lydhør, tydelig og handlekraftig, siger Poul Blaabjerg.

Poul Blaabjerg er gift og har en datter på 17 år. Familien bor i Højbjerg.

Han udgør hospitalsledelsen sammen med lægefaglig direktør Claus Thomsen og sygeplejefaglig direktør Inge Pia Christensen.

80_percent

play Lystbådepladser bliver revet væk

Ikea Skejby Aarhus IKEA

Genåbningsglæde hos IKEA: Håber ikke alle kommer på tirsdag

LINE JENSEN, KUNSTIGE NEGLE

play Line elsker kunstige negle: Former dødsstjernen på din fingerspids

Politi

Mand bragt på hospitalet efter slag og spark i hovedet

renovering

Danskerne vil bruge feriepenge på boligen - og det er et problem, siger eksperter

Motorvej

play Tilbageblik: Så længe har man drømt om en motorvej