Aarhus knuser Midtjylland på håndboldbanen

Århus Håndbold var foran med ti mål og cruisede sig til sidst til en sejr på 30-26 ude mod HC Midtjylland

Arkivfoto. Foto: Kim Haugaard - Scanpix

Herrerne fra Århus Håndbold blander sig i denne sæson i toppen af landets bedste række.

Tirsdag aften vandt aarhusianerne med 30-26 ude over HC Midtjylland. Det er nu blevet til otte point efter fem kampe for Aarhus-holdet, hvilket rækker til en foreløbig førsteplads i 888 Ligaen.

Fra sidelinjen kunne Århus-træner Erik Veje Rasmussen se sine spillere slå et stort hul til de midtjyske værter før pausen.

Læs også Aarhusianske langskytter uddelte klø til nyt KIF-hold

Kamp hurtigt afgjort

I de sidste ti minutter af første halvleg udbyggede aarhusianerne en forholdsvis smal føring på 12-10, så stillingen var 18-12 til gæsterne før de sidste 30 minutter.

Anden halvleg åbnede i samme stil med tre Århus-scoringer i træk, så der stod 21-12 på måltavlen. Kampen var dermed reelt afgjort. Gæsterne nåede op på en timålsføring, før værterne fik minimeret afstanden og skabt et - på papiret - hæderligt resultat.

Læs også Hård start på ligaen for ny aarhusiansk håndboldklub

Gode tegn for den nye sæson

I sidste sæson nåede Århus ligesom HC Midtjylland ikke blandt de otte mandskaber, der kvalificerede sig til slutspillet. Meget tyder på, at det kan blive anderledes i denne sæson.

Før tirsdagens opgør havde de to klubber vundet tre af fire mulige kampe, og der var derfor tale om et topopgør i Herning.

Senere tirsdag aften får Skjern besøg af TTH Holstebro. Skjern kan med en sejr komme op på siden af Århus.