Aarhus Fremad tabte til AGF

Lokalopgør endte med sejr til storebror 

Topscoreren i 2. Division Vest, Peter Rask (t.h.), udlignede for Aarhus Fremad til 1-1.

Aarhus Fremad og AGF mødtes i dag i en træningskamp på Risvangen Stadion i det nordlige Aarhus. Det opgør endte med en sejr til 'De Hviie' på 2-3.

AGF startede bedst og bragte sig foran allerede i første halveg på et mål Mate Vatsadze, også kendt som Bødlen fra Tbilisi. Holdet fra nordbyen svarede dog igen. Her var det topscoreren i 2. Division Vest, Peter Rask, der stod for målet.

I anden halveg var Bødlen fra Tbilisi igen på pletten, inden Anders Kure kunne fejre sit come back efter en længere skade med sit mål til 1-3. Sidste mål stod Rune Friis for til slutresultatet 2-3.

Her er årets profil i 2. division

Selvom kampen endte med et nederlag til nordbyens hold, var fremadtræneren alligevel tilfreds efter kampen.

- Der var god intensitet. De spillede meget hurtigt, men jeg synes, vi fulgte godt med. Vi har ikke været i gang så lang tid, som de har, men der var gode takter, og det var godt at få kamp i benene, siger Krzysztof Popczynski til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Sidste gang de to hold mødtes var i landspokalturneringen, hvor AGF'erne også trak det længste strå. Dengang blev det til en sejr på 3-0.

Selvom der har været bud efter flere af Aarhus Fremads spiller, er det lykkedes klubben at holde på alle spillere. Samtidig ser det ud for AGF, som de har fundet en afløser i Bødlen fra Tbilisi efter, at islandske Aron Johannsson er skiftet til AZ i Holland.