Aarhus Fremad fyrer træneren

Jesper Tollefsen færdig i klubben

Jesper Tollefsen.

Aarhus Fremad rykkede i sidste spillerunde ud af 2. division Vest og ned i Danmarksserien. Og nu reagerer klubben på de skuffende resultater.

Aarhus Fremad har valgt at afskedige cheftræner Jesper Tollefsen, og klubben har ansat 42-årige Claus Christiansen som ny træner.

- Efter en skuffende og frustrerende sæson, ikke mindst for Jesper Tollefsen selv, føler vi, at det var tid til at prøve noget nyt. Valget er faldet på Claus, da han i sin trænerkarriere har vist, at han kan rykke op med sine hold med en særdeles god mandskabsbehandling, en positiv tilgang til spillet og spillerne, og ikke mindst masser af mål. Det glæder vi os rigtig meget til, siger Mikkel Sønderup, næstformand i Aarhus Fremad Fodbold ApS, via klubbens side på Facebook.

Han fortsætter:

- Vi er sikre på, at vi med ansættelsen af Claus har fået den helt rigtige træner, som vil passe perfekt ind i Aarhus Fremad version 2.0, som vi står på tærsklen til at lancere. Vi takker Jesper Tollefsen for indsatsen i den forgangne sæson, som desværre ikke fik det ønskede resultat. Samtidig vil vi takke TST for at slippe Claus halvandet år før kontraktudløb.

Claus Christiansen har tidligere spillet fodbold for AGF, ligesom han har været træner for blandt andre Brabrand, FC Skanderborg og TST.

Aarhus Fremad Fodbold ApS' direktør, Søren Østergaard, har ved samme lejlighed af personlige årsager valgt at stoppe i klubben ved udgangen af september.

- Søren har ydet en rigtig flot indsats som direktør i de knap 5 år, han har været i klubben, og vi håber stadig at se Søren på Riisvangen fremadrettet. Det har ikke altid været nemt at være eneste ansatte i en ambitiøs fodboldklub, men Søren har virkelig kæmpet hårdt for at holde sammen på tingene og vil nu gerne prøve noget andet, siger Mikkel Sønderup.

Endnu er en ny direktør ikke fundet, men klubben arbejder på sagen.