Aarhus-bokser bliver hos Sauerland

Den aarhusianske fjervægter Dennis Ceylan har underskrevet en treårig kontraktforlængelse med sit team

Dennis Saylan har netop forlænget sin kontrakt med Team Sauerland, og er tilbage i aktion 12. december i forbindelse med kampen mellem Patrick Nielsen og Rudy Markussen i Brøndby Hallen.

Siden Dennis Ceylan tilsluttede sig de professionelles rækker i september 2012, har Aarhus-bokseren etaberet sig som et af de største talenter i Europa. Efter et imponerende 2015, der blandt andet har budt på en sejr over den tidligere verdensmester Dmitry Kirillov, har Ceylan nu altså forlænget med Team Sauerland.

- Jeg er meget glad for at have underskrevet en kontaktforlængelse med Team Sauerland, og jeg ser frem til at se, hvad der venter mig i løbet af de næste tre år," siger Dennis Ceylan og fortsætter:

- Det er ingen hemmelighed, at jeg vil kæmpe om titler som europa- og verdensmester, og jeg er sikker på, at Sauerland vil levere mig kampene for at få det til at ske. Jeg skal bare blive ved med at passe mit job, træne hårdt og vinde kampene og så overlade resten til dem.

Ved Ceylan kan levere varen

Folkene fra Team Sauerland er mindst lige så begejstrede for kontraktforlængelsen, som bokseren selv er.

Aarhus-bokser slog Elvis Guillen

- Vi er glade for, at Dennis har valgt at underskrive for yderligere tre år. Vi har været sammen med ham fra begyndelsen af ​​hans karriere, og ser frem til at fortsætte rejsen sammen. 2016 bliver et stort år for ham, og vi har en masse spændende planer linet op. Vi ved, at Dennis kan levere varen, lyder det fra promotor Nisse Sauerland.

Boksefans skal således ikke vente længe for at se Dennis Ceylan tilbage i ringen. 26-årige Dennis Ceylan er således det første danske navn bekræftet til undercardet af danskerbraget mellem Patrick Nielsen og Rudy Markussen.

- Jeg håber, at jeg kan gøre mine fans tilfredse med endnu en god præstation. Det er en stor aften for Patrick og Rudy. Der er næsten allerede udsolgt, så jeg er sikker på, at der bliver en fantastisk stemning i hallen, fortæller Dennis Ceylan.

Bare Vin

play SoMe-shopping hjælper trængte virksomheder: Vin-banko og fremvisning af tøj hitter

Michael Aastrup Jensen

Politiker om rejse til Dubai: Jeg passede mit job

Mobilepay

Telefon-svindlere narrede ældre kvinder

20201123-124830-L-1920x1338we

Britisk variant spreder sig i Danmark

20181016-152953-3-1920x1261we

Ny omfartsvej udvides med et ekstra spor

20210118-185420-L-1920x1232we

9 ud af 10 vil takke ja til coronavaccine