Aabech og Cavric forlader AGF til sommer

Ni spillere i truppen har kontraktudløb til sommer, og nu ligger det fast, at fem af disse ikke fortsætter - heriblandt et par store profiler

Foto: Claus Fisker / Henning Bagger - Scanpix

Aleksandar Cavric Foto: AGF

Kim Aabech

1 af 3

Det har længe været kendt, at AGF som følge af kontraktudløb ville skille sig af med en række spillere. Nu offentliggøre klubben fem af navnene på spillere, der efter sommer ikke længere er en del af AGF.

De får nemlig ikke forlænget deres kontrakter. De fem spillere er Kim Aabech, Emil Nielsen, Adrián Piscu Lopéz, Aleksandar Cavric og Malthe Dahl Overgaard. Aabech og Cavric må ud fra deres spilletid og betydning for holdet betegnes som de største tab.

Stadig tvivl om spillere

- I løbet af foråret har vi haft rig lejlighed til at se spillerne an til både træning og kamp i forhold til den spillestil og det udtryk, vi gerne vil have på vores hold. Ud fra en samlet vurdering har vi i dag givet fem spillere besked om, at de ikke får forlænget deres aftale. De har hver især leveret en helhjertet indsats i den tid, de har været i klubben, og vi ønsker dem held og lykke med deres videre karriere, når den tid kommer, siger sportschef Jens Andersson i en pressemeddelelse.

Aabech håber på afklaring inden 1. juni

Udover de fem ovennævnte spillere har også Josip Elez (lejeaftale), Jesper Lange, Stephan Petersen og Michael Zacho kontraktudløb til sommer. For alle fire gælder det, at deres kontraktsituation fortsat er uafklaret.