67-årig kvinde død i trafikulykke i Aarhus

En 67-årig kvinde har lørdag mistet livet i en trafikulykke i Aarhus-bydelen Trøjborg

Ulykken skete klokken 17.52 i krydset ved Nordre Ringgade og Aldersrovej. Foto: Øxenholt foto

Den 67-årige kvinde var passager i en personbil, der blev ramt af en anden bil. Foto: Oxenholt Foto - Scanpix

1 af 2

En 67-årig kvinde er lørdag sidst på eftermiddagen omkommet i en trafikulykke på Trøjborg i det nordlige Aarhus.

Her kørte to biler sammen, og kvinden, der var passager i den ene, omkom. Yderligere to personer er kommet lettere til skade, oplyser Østjyllands Politi lørdag aften. De pårørende er underrettet.

Ulykken skete klokken 17.52 i krydset ved Nordre Ringgade og Aldersrovej lige ved Trøjborg Centret.

Læs også Politiet leder efter tre personer efter dødsulykke

Den 67-årige kvinde var passager i en personbil, der kørte ad Nordre Ringgade i østlig retning mod Risskov. Da bilen svingede til venstre op ad Aldersrovej, blev den ramt af en anden bil, der kørte mod vest ad Nordre Ringgade.

- Bilen blev ramt i siden og skubbet hen mod Rema-butikken på hjørnet. Føreren af bilen er kommet lettere til skade, og det er føreren af den anden bil også, siger Peter Hunniche, vagtchef ved Østjyllands Politi.

Ulykken er sket her i krydset ved Nordre Ringgade og Aldersrovej overfor Trøjborg Centret i det nordlige Aarhus. Foto: Google Maps

Ringgade spærret for trafik

Både politi, beredskabsfolk og bilinspektør var på stedet, og begge veje blev spærret af, mens bilinspektøren undersøgte området, inden beredskabsfolkene fik ryddet op. Omkring klokken 20.00 blev der igen åbnet op for trafik i krydset.

- Vi har haft en indsatsleder og en bilinspektør derude, og nu skal deres undersøgelser og vidneafhøringer samles, så vi kan belyse årsagen til ulykken, siger Peter Hunniche.