6.600 skal trodse regnen i Aarhus

Tusinder er tilmeldt det årlige Sommer.Chillout.Aarhus, som frygtes at regne væk. Men arrangørerne håber stadig på mennesker

6.600 personer har via Facebook tilmeldt sig Sommer.Chillout.Aarhus, som foregår i Ceresparken i Aarhus i dag, lørdag, mellem klokken 12 og 21.

Måske havde du planer om, at du skulle afsted, men hvis du kigger ud af vinduet er det svært at bebrejde dig, hvis du skifter mening. For det regner jo som bekendt kraftigt i Aarhus og resten af Østjylland.

- Da vi startede i 2010 havde vi uafbrudt regn, hvor det stod ned i stænger. Der var 2.000 tilmeldte på Facebook, og der kom kun 150. Det er virkelig et sted, hvor vi bliver ramt - så det vil kunne mærkes, hvis ikke vejret skifter, siger presseansvarlig Adrian Fey fra Culture Works, som er arrangør på begivenheden, til tv2oj.dk.

Arrangementet er gratis, og der skal tjenes penge ind til musikprogrammet i baren - men det kan jo blive svært, hvis der ikke kommer ret mange mennesker.

- Det bliver en anden stemning, når det regner. Men jeg er super optimist, og jeg håber på i hvert fald 4.000 mennesker ligesom sidste år. Folk er blevet mere loyale overfor arrangementet trods vejret, siger Adrian Fey.

Der er dog spået opklaring over det østjyske i løbet af lørdagen, men der kan komme byger alligevel.

På musikprogrammet findes blandt andre Lord Siva og Anya. Arrangementet begynder klokken 12.00 i Ceresparken i Aarhus.

Man kan finde flere oplysninger om arrangementet via dette link.

drab Vilhelm Bergsøes Vej

41-årig sigtet for drab på kammerat

politibil

Tyve brød ind i hus, imens familie var hjemme

Grenaa Sygehus akutklinik

Fire uger uden vagtlægen: Mandag genåbner akutklinikker

Sne

Ny uge byder på sol og nattefrost – og måske masser af sne

IMG_2005

playSilas og Aske skulle konfirmeres om fire måneder - nu er festdagen udskudt

IMG_3118

playSkrædder bad om hjælp - nu deler tusindvis hans besked