43-årig på flugt fra politiet: Blevet spottet flere steder

Borgere i flere politikredse mener at have set en 43-årig mand, der har været forsvundet fra retspykiatrisk afdeling i Risskov siden onsdag

Østjyllands Politi har fået flere meldinger fra borgere, der mener at have spottet den 43-årige Daniel Teilmann, som onsdag ikke dukkede op på retspsykiatrisk afdeling, efter at han havde haft uledsaget udgang. 

- Der er flere, der har ringet ind, så det undersøger vi lige nu, oplyser vagtchefen ved Østjyllands Politi til tv2oj.dk.

SE OGSÅ: Politiet efterlyser: 43-årig mand stukket af

Og den 43-årige mand er blevet spottet i flere politikredse ifølge de meldinger, politiet har fået. Både borgere i Syd- og Sønderjyllands politikreds, Fyns politikreds og Midt- og Vestjyllands politikreds har ringet ind og sagt, at de har set manden. 

Kan være farlig
Daniel Teilmann, der stak af fra retspsykiatrisk afdeling i Risskov, beskrives af politiet som en person, der kan komme i voldsom affekt, hvis han ikke har taget sin medicin. Borgere bør derfor ikke kontakte manden, hvis de ser ham. Man bør i stedet ringe til politiet på telefon 114.

SE OGSÅ: Aarhus bliver hjemsted for ny enhed i politiet

Daniel Teilmann er 180 centimer høj, han vejer cirka 125 kilo og har blå øjne. Da han forsvandt, var han iført hvid polo, cowboybukser, kondisko og en sort jakke.