30-årig kvinde dræbt af knivstik i Aarhus

En 30-årig kvinde blev søndag aften fundet livløs og kort tid efter erklæret død i Aarhus V. Hun var blevet stukket flere gange med kniv. Hendes eksmand er sigtet for drabet

En kvinde på 30 år blev søndag aften fundet dræbt i en lejlighed på Vilhelm Bergsøes Vej i Aarhus V. Kvinden blev fundet livløs som følge af flere knivstik. Kort tid efter blev hun erklæret død.

Politiet har anholdt en 35-årig mand, som formodes at stå bag drabet. Det er kvindens eksmand, som nu er sigtet for manddrab. Det skriver Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Klokken 17.58 fik Østjyllands Politi anmeldelsen om muligt knivstikkeri i en lejlighed på Vilhelm Bergsøes Vej i det vestlige Aarhus. Politiet var massivt til stede og afspærrede området. 

Østjyllands Politi afspærrede området ved Vilhelm Bergsøes Vej i det vestlige Aarhus.
Østjyllands Politi afspærrede området ved Vilhelm Bergsøes Vej i det vestlige Aarhus. Foto: Per Øxenholt - Ritzau Scanpix

- Der har været et mistænkeligt forhold, som vi er ved at undersøge nærmere. Området er spærret af, og man skal følge vores anvisninger, lød det kortfattet fra vagtchef Lars Bisgård fra Østjyllands Politi søndag aften.

Eksmand anholdt

Afspærringen gjaldt et grønt område ved nogle boliger ved Peter Fabers Vej og Vilhelm Bergsøes Vej, som ligger bag Paludan Müllers Vej.

Den 30-årige kvinde blev fundet dræbt i en Vilhelm Bergsøes Vej.
Den 30-årige kvinde blev fundet dræbt i en Vilhelm Bergsøes Vej. Foto: Google Maps

Den sigtede 35-årige eksmand blev fremstillet i grundlovsforhør kl. 10.30 mandag i retten i Aarhus. Dette skete for lukkede døre efter anklagemyndighedens anmodning. Manden er nu varetægtsfængslet i 4 uger. Den 35-årige nægter sig skyldig, men kærede ikke kendelsen.   

De pårørende er underrettet.