29-årig mand udsat for groft røveri i Viby

Manden blev slået to gange i ansigtet og snittet hen over maven med en skarp genstand

To røvere fik 4.000 kr. ud af at overfalde en 29-årig mand i Viby Foto: Colourbox / TV2OJ

Foto: Google Maps

1 af 2

Ud for Søndervangen 32 i Viby ved Aarhus blev en 29-årig mand i går aftes kl. 20.45 pludselig passet op ad to engelsktalende mænd, der bad ham om penge. Da manden ikke umiddelbart havde lyst til at give dem det, udviklede episoden sig til et røveri.

- Han ignorerede dem først, da de fløjtede efter ham. Men da de så kom tættere på, udviklede det sig voldeligt, da de ikke fik pengene. De tildelte ofret to knytnæveslag og snittede ham hen over maven med en skarp genstand, udtaler politiassistent hos Østjyllands Politi, Marianne Morgen.

Mand slået og sparket under hjemmerøveri

Fik 4.000 kr. i kontanter

Efter slagene valgte den 29-årige at give mændene 4.000 kr. i kontanter, hvorefter de to gerningsmænd gik roligt fra stedet igen.

Østjyllands Politi har udsendt et signalement af de to engelsktalende mænd. De beskrives begge som østeuropæisk af udseende. Den ene var 25-30 år, 185-190 cm høj og almindelig af bygning. Han havde skægstubbe og var iført en sort hue, sort jakke og hvid trøje. Den anden røver er 30-35 år, 180 cm høj og spinkel af bygning. Han var under overfaldet iført en mørk jakke med hætte.

Har du oplysninger i sagen, hører politiet meget gerne fra dig på tlf. 114.