29-årig lokket ind i port: Truet med kniv og røvet

En 29-årig mand blev natten til søndag udsat for et røveri i Aarhus

Foto: Google Maps

En 29-årg mand fik sig en grim oplevelse, da han natten til søndag kom gående i den centrale del af Aarhus.

Ved Fiskergade blev han kontaktet af en mand, som spurgte, om den 29-årige kunne hjælpe hans ven, som var inde i en port.

Læs også Tilbød mand kokain og blev smidt i åen

Mandens velvillighed blev desværre udnyttet groft, for inde i porten ventede der ifølge Østjyllands Politi en gruppe personer.

Den 29-årige blev truet med en kniv og fik stjålet sin mobiltelefon.

Episoden skete klokken cirka 02.45 ved Fiskergade ikke langt fra Åen og Søndergade, og gruppen af personer bestod af cirka otte.

Signalement

A: Mand, mellemøstlig af udseende, 20-25 år, 175-185 centimeter høj.  Han er almindelig af kropsbygning og har sort hår, som er helt kort i siderne og længere på toppen. Han talte dansk og var iført en hvid trøje med lynlås og blå cowboybukser Det var ham, som lokkede den 29-årige ind i porten.

B: Mand, mellemøstlig af udseende, 15-18 år, 165-175 centimeter høj. Han er almindelig af kropsbygning og har sort og kort hår. Han var iført en blå hættetrøje med lynlås på fronten. Det var ham, som stjal den 29-åriges telefon.

- Vi har ikke haft kontakt med nogen vidner endnu, men hvis der er nogen, som har set noget mistænksomt eller har oplysninger i sagen, så må man meget gerne rette henvendelse, siger vagtchef Stig Heidemann fra Østjyllands Politi.

Henvendelse til politiet kan ske på telefonnummer 114.