27-årig frarøvet telefon og pung

En 27-årig mand blev passet op af tre mænd, som stjal hans mobiltelefon og pung

Natten til tirsdag fik en 27-årig mand frarøvet sin iPhone 4S-telefon og tegnebog i Søndergade i Aarhus.

Røveriet skete klokken 02.50, hvor de tre mænd passede manden op.

Den ene af de tre mænd, A, skubbede angiveligt til den 27-årige og sagde til ham, at der ikke ville ske noget, hvis han blot aflevere mobiltelefonen og tegnebogen til dem, oplyser Østjyllands Politi.

De to andre, B og C, var passive under røveriet.

- De er med til røveriet, selvom de ikke er aktive, fordi det at de står der, kan virke truende, siger politiassistent Marianne Morgen fra Østjyllands Politi.

Efter røveriet løb den 27-årige væk via Telefonsmøgen, og det er ukendt, hvilken retning de tre gerningsmænd forlod stedet.

Østjyllands Politi vil gerne høre fra vidner, som har set episoden eller har oplysninger om de tre mænd, der beskrives som:

Signalement:

A: Mand, østeuropæisk af udseende og omkring 20-22 år gammel. Han er 175-177 centimeter høj og spinkel af bygning. Han har brunt og kort hår samt en tatovering på højre håndled, der muligvis trækker sig op langs armen. Han talte dansk med accent og var iført en hvid hættetrøje med sort logo/mærke foran.

B: Mand, østeuropæisk af udseende og omkring 20-22 år gammel. Han er cirka 180-181 centimeter høj og spinkel af bygning. Han har et spidst ansigt med lang næse. Han talte dansk med accent og var iført mørkt tøj.

C: Mand, østeuropæisk af udseende og omkring 20-22 år. Han er 181-183 centimeter høj, spinkel af bygning, og han var iført mørkt tøj.

Oplysninger i sagen kan gives til Østjyllands Politi på telefonnummer 114.