26-årig mand overfaldet med kniv, bat og peberspray

Østjyllands Politi fik natten til torsdag kl. 00.31 en anmeldelse om, at en mand var blevet overfaldet med slag og knivstik af en gruppe mænd.

Ifølge flere vidner løb en gruppe på omkring 7-10 maskerede mænd med hættetrøjer efter den 26-årige, der blev overfaldet med kniv, slået med et bat og udsat for peberspray. Genrefoto. Foto: Linda Kastrup - Ritzau Scanpix

En 26-årig mand blev natten til torsdag overfaldet med slag og knivstik i krydset Ormslevvej/Viby Ringvej i Viby.

Læs også Forvaltningschef købte underbukser til sig selv på kommunens regning

Politiet modtog anmeldelsen kl. 00.31 og kørte derefter flere patruljer til stedet. Her fandt de den 26-årige mand, som blødte fra flere knivstik i overkroppen og i den ene balde.

Han blev kørt til hospitalet, men er sluppet fra overfaldet med overfladiske skader.

Overfaldet skete i krydset Ormslevvej/Viby Ringvej i Viby. Foto: Google Maps

Søgte hjælp på en tankstation

Ifølge flere vidner løb en gruppe på omkring7-10 maskerede mænd med hættetrøjer efter den 26-årige, der blev overfaldet med kniv, slået med et bat og udsat for peberspray.

Læs også Mand sigtes for at affyre bomberør mod politiet i Gellerup

De kørte efterfølgende fra stedet, og den 26-årige søgte hjælp på en tankstation.

Manden, der var udsat for overfaldet, har ikke ønsket at fortælle yderligere om sagen, men Østjyllands Politi efterforsker nu sagen nærmere for at finde frem til motiv og gerningsmændene.

Læs også Rasmus skal svømme 15 km over hajfyldt farvand – vil du med?

I den forbindelse opfordrer Østjyllands Politi nu til at vidner til overfaldet, kontakter politiet på 114, hvis de har oplysninger i sagen.