26-årig kørte over for rødt og blev sendt direkte i fængsel

En 26-årig forsøgte at flygte fra politiet til fods og løb ind i en tilfældig lejlighed. Manden viste sig at være eftersøgt.

En tur over for rødt lys endte med at sende en ung mand direkte i fængsel, efter politiet fandt ham i et fremmed pars lejlighed.

Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

En patrulje så mandag klokken 18.20 en 26-årig mand køre over for rødt i krydset ved Karen Blixens Boulevard og Inger Christensens Gade i Brabrand i det vestlige Aarhus.

Da patruljen satte udrykning til, fik det angiveligt manden til at smide bilen ved Bazar Vest.

Den 26-årige satte i løb ned ad Inger Christensens Gade, og en betjent løb efter ham.

Betjenten så den 26-årige løbe ind gennem en åben terrassedør i en, ifølge politiet, tilfældig lejlighed. Her boede en ung kvinde og mand, der hjalp med at holde den 26-årige tilbage, indtil betjenten nåede frem og kunne lægge ham i håndjern.

Ifølge Østjyllands Politi havde den 26-årige en mindre mængde hash i sin ene lomme, og der lå en kniv i bilen. Han blev sigtet for at være i besiddelse af begge dele.

Den 26-årige blev også sigtet for husfredskrænkelse og at køre over for rødt. Desuden blev han sigtet for falsk anklage, fordi han ifølge politiet udgav sig for at være sin bror.

Betjentene havde en mistanke om, at bilisten var narkopåvirket under kørslen, og manden fik derfor foretaget en blodprøve.

Imidlertid viste det sig også, at den 26-årige var eftersøgt til afsoning af en fængselsstraf, og han blev derfor kørt til arresten. Det oplyses ikke, hvad han er dømt for, eller hvor længe hans afsoning skulle vare.