25-årig bad mand holde afstand - så fik han tæsk

En 28-årig mand er sigtet for et tilsyneladende fuldstændig umotiveret og groft overfald i Mølleparken i Aarhus.

En 25-årig mand blev tirsdag aften overfaldet i Mølleparken i Aarhus. Den ligger tæt på kunstmuseet Aros. Foto: Google Street View

Tirsdag aften sad en 25-årig ung mand med en ven ved åen i Mølleparken, da en tre år ældre mand, som ingen af dem kendte, satte sig ned imellem dem og tog armen rundt om dem.

Da de bad ham holde afstand, brød helvedet løs. Først truede overfaldsmanden den 25-årige med tæsk.

Der er tilsyneladende tale om et totalt umotiveret og groft overfald, men nu får vi se, hvad den sigtede forklarer i retten.

Jakob Christiansen, Østjyllands Politi

- Og da de to venner rejste sig for at gå fra stedet slog den 28-årige pludseligt den 25-årige hårdt i ansigtet med en knytnæve, og efterfølgende gav han ham også et slag på kroppen, oplyser Østjyllands Politi.

Ifølge de to venner og vidner på stedet var der ingen anden anledning til slagene, end at de bad den 28-årige om at holde afstand.

'Kunne være blevet skudt'

Efter overfaldet skulle den 28-årige have sagt til den 25-årige, at han skulle være glad for, at han ikke var blevet skudt i brystet.

- Der er tilsyneladende tale om et totalt umotiveret og groft overfald, men nu får vi se, hvad den sigtede forklarer i retten, siger pressemedarbejder hos Østjyllands Politi, Jakob Christiansen, til TV2 ØSTJYLLAND.

Læs også To mænd stukket med kniv i villakvarter - vil ikke sige noget

I retten endte manden med at blive varetægtsfængslet i fire uger. Ud over overfaldet blev han også sigtet for at have nikket en 22-årig mand en skalle i en bybus tilbage i marts.

Den 28-årige nægtede sig skyldig i sigtelserne og kærede kendelsen.

Råbte 'Gestaposvin' efter betjente

Det var vidner på stedet, der fik tilkaldt politiet, og en patrulje anholdt kort efter den 28-årige tæt på gerningsstedet.

På vej ind på stationen råbte den 28-årige 'Gestaposvin' efter betjentene. Derfor fik han ud over sigtelserne for vold og trusler også en sigtelse for at fornærme politiet.

Læs også Ung mand fængslet for at hoste på betjent og true med corona

Den 25-årige fik nogle mindre skader ved det ene øje og kinden fra slaget, men kom umiddelbart ikke alvorligt til skade.

Overfaldet skete omkring kl. 17.40 tirsdag.

Mølleparken ligger i det centrale Aarhus. Foto: Google Maps