24-årig slog dørmand og spyttede på politiet

En ung hollænder er varetægtsfængslet, efter han skabte ballade i Aarhus' byliv

Ved et grundlovsforhør søndag morgen blev en 24-årig mand varetægtsfængslet i tre uger efter vold og trusler i Aarhus.

En ung hollandsk mand opførte sig natten til søndag så dårligt, at han endte med både en sigtelse for vold og to sigtelser for vold mod tjenestemand.

Den 24-årige hollænder var på diskotek på Åboulevarden i Aarhus, da han blev bortvist efter en episode på diskoteket. Det var han så utilfreds med, at han gav en 31-årig dørmand flere knytnæveslag i ansigtet.

Læs også Nu kan børn og unge springe rundt på Randers Reb, vindmøllevinger og skærebord

Han spytter og truer på engelsk betjenten med, at han vil dræbe ham og hans familie og siger en hel masse om, at han vil komme efter dem.

Peter Hallstrøm, vagtchef, Østjyllands Politi

Varetægtsfængslet tre uger

Politiet blev tilkaldt for at anholde manden, som så svarede igen ved at spytte efter betjentene. I forbindelse med turen i patruljevognen fortsatte hollænderen med at skabe problemer.

 

- Han spytter og truer på engelsk betjenten med, at han vil dræbe ham og hans familie og siger en hel masse om, at han vil komme efter dem, siger vagtchef hos Østjyllands Politi, Peter Hallstrøm, til TV2 ØSTJYLLAND.

Læs også Brandvæsen skal betale næsten to millioner for fyret direktør

Manden blev søndag morgen fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Aarhus. Her blev han varetægtsfængslet i tre uger. Den 24-årige valgte ikke at kære afgørelsen.