23 mio. minus hos Aarhus Elite - men forventninger opjusteres

Aarhus Elite - selskabet bag AGF - har præsenteret et stort, men ventet underskud, men har samtidig opjusteret forventningerne for næste år med ti millioner kroner

Aarhus Elite - selskabet bag fodboldklubben AGF - har i dag, fredag, aflagt årsrapport for regnskabsåret 2014/2015.

De viser et forventet underskud på 23,6 millioner kroner. Underskuddet skyldes primært AGF's nedrykning til 1. division før sidste sæson.

Samtidig øger Aarhus Elite optimismen frem mod regnskabsåret 2015/2016. Her har der tidligere været forventet et underskud på mellem otte og 12 millioner kroner, men det tal er blevet opjusteret med ti millioner kroner.

Således ligger forventningerne nu på mellem to millioner i underskud og to millioner i overskud.

Her hentede AGF penge i budgettet

- Økonomisk, organisatorisk, sportsligt og kommercielt er vi godt i gang med at skabe et bæredygtigt fundament, der gør os i stand til at indfri vores målsætninger både på og udenfor fodboldbanen. Oprykningen til Superligaen var en væsentlig forudsætning for den plan, vi lagde. Det samme var emissionen, vi gennemførte i efteråret 2014, og både den sportslige og økonomiske udvikling peger i den rigtige retning, siger bestyrelsesformand i Aarhus Elite Lars Fournais i en pressemeddelelse.

Er du i humør til lidt læsning kan du finde fondsbørsmeddelelsen via dette link. (OBS - linket kan tilsyneladende ikke læses i Google Chrome)