21-årig død i ulykke: Havde Pokémon Go kørende på mobilen

En 21-årig mand fra Aarhus er omkommet i et færdselsuheld i Nordjylland

00:45

En 21-årig mand fra Aarhus mistede tidligt torsdag morgen livet i en trafikulykke på Nysum Byvej nord for Hobro, hvor han påkørte et træ i sin varebil. I bilen fandt politiet mandens mobiltelefon, som var ulåst, og hvor spillet Pokémon Go kørte.

Nordjyllands Politi modtog klokken 05.17 en anmeldelse om trafikulykken, efter skraldemænd, der var på vej på arbejde, havde set varebilen i vejkanten. 

Læs også 21-årig mand fra Aarhus dræbt i trafikulykke

- Da vi kommer derud klokken cirka 05.27, kan vi konstatere, at uheldet ikke er sket for ganske nyligt. Det udleder vi ved, at bilens motor og udstødning er kold. Vi har en formodning om, at uheldet kan være sket op mod en time inden anmeldelsestidspunktet, siger politikommissær Jørn Kresten Nielsen fra Lokalpoliti Himmerland til tv2oj.dk.

Han fortsætter:

- Vi kan også konstatere, at der ved siden af den 21-årige i bilen ligger en mobiltelefon. Den er ikke låst, og da en af betjentene tager fat i den, kan denne konstatere, at der på telefonen kører den app, der heller Pokémon Go. Det er selvfølgelig ikke ensbetydende med, at den 21-årige har spillet spillet i uheldsøjeblikket, men det kan heller ikke udelukkes, siger Jørn Kresten Nielsen.

Den 21-årige blev erklæret død på uheldsstedet, og de pårørende er underrettet.

Du kan se video fra ulykkesstedet optaget af TV Nord øverst i artiklen.