19.000 kroner i julebonus

Ikea siger tak til sine medarbejdere

Foto: Colourbox

Så blev der også jul i Ikea i Skejby i Aarhus - og særligt for medarbejderne.

Møbelkæden har netop offentliggjort, at den vil udbetale knap 19.000 kroner til de medarbejdere, der har været i møbelkæden i mere end fem år. Den ekstra julebonus er et tak for godt og loyalt arbejde.

Globalt udbetaler Ikea 200 mio. euro til medarbejderne under et loyalitetsprogram med det svenske navne Tack!

- Loyalitetsprogrammet er inspireret af Ingvar Kamprads ønske om at dele IKEAs succes med vores medarbejdere. Med programmet vil vi gerne vise medarbejderne vores taknemmelighed og påskønnelse af deres loyalitet og bidrag til Ikeas succes. Alle, der arbejder i IKEA, er vigtige for vores fortsatte vækst, uanset hvilken stilling de har, siger administrerende direktør, Dennis Balslev, på varehusets hjemmeside.

- Vi kan nu fejre den første årlige udbetaling til vores medarbejdere, og det er med stor glæde, at jeg kan fortælle, at en fuldtidsmedarbejder i Danmark med fem års anciennitet eller mere i år får udbetalt 18.936 kr. til deres pensionsopsparing.

Alle berettigede fuldtidsmedarbejdere i Danmark får det samme beløb uanset afdeling, stilling og lønniveau, mens de deltidsansatte får et forholdsmæssigt beløb i forhold til det antal timer de har arbejdet.