19-årig mindet af kammerater

Omstændighederne om dødsfaldet fortsat uklare

Den19-årige gymnasieelev fra Egå blev fundet ved en anden bygning end den han boede i. Hvorfor vides ikke.

Kammeraterne til den 19-årige gymnasieelev fra Egå, der natten til torsdag blev dræbt i den franske skisportsby Risoul, holdt i aftes en smuk mindehøjtidelighed for den dræbte med lys og blomster.

Derefter gik alle stille og roligt tilbage til deres værelser, for at gå til ro.

Lørdag går turen som planlagt med bus hjem til Danmark, hvor de ventes at ankomme søndag. Marketingchef Anders Højlund fra rejsearrangøren Danski i Randers oplyser til DR Østjylland, at selskabet har forhørt sig, om der var interesse blandt de unge for at sende en bus tidligere hjem, men det har ikke været tilfældet.

Krisepsykologer fra Europæiske Rejseforsikring ankom sent i aftes til det franske skisportssted og havde samtaler med de unge i et konferencerum, der er indrettet som samlingssted.

Det er fortsat uklart, hvad der skete for den 19-årige, natten til torsdag. Det vides, at han forlod et diskotek omkring kl. et om natten, og at han godt en time senere blev fundet kvæstet efter et fald ved et boligkompleks, som ikke var det, han boede i.

Om han har taget fejl af de mange bygninger, der ligner hinanden, eller han har haft et ærinde det pågældende sted, er i øjeblikket uklart.