18-årig dræbt af knivstik – to er anholdt

Politiet har anholdt to 19-årige, efter en 18-årig søndag aften blev stukket ihjel.

En 18-årig mand er søndag aften blevet dræbt efter knivstik i Viby. Det bekræfter Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Anmeldelsen kom klokken 21.11, og kort efter var flere patruljer og ambulance på stedet.

Der blev udført livsreddende førstehjælp, men den 18-åriges liv stod ikke til at redde, lyder det i pressemeddelelsen.

To 19-årige mænd er blevet anholdt i sagen i løbet af natten.

Kan komme flere anholdelser

- Vi har sat massivt ind både operativt og efterforskningsmæssigt for at opklare sagen. Vi har i løbet af aftenen og natten foretaget flere ransagninger, afhørt en række personer, gennemsøgt området for spor og kigget overvågning igennem. Vi har fortsat en del efterforskningsskridt foran os, og der kan komme flere anholdelser i sagen, siger politiinspektør Brian Olsen.

Han vil ikke komme nærmere ind på, hvordan man så hurtigt kom på sporet af de to 19-årige.

- Men vi fik startet rigtig godt op. Rent polititaktisk var det godt - vi var hurtigt fremme og hurtigt kom der en efterforsker på sagen. Vi kom fint i gang, siger han til TV2 ØSTJYLLAND.

Men fordi man fortsat er i den indledende fase af efterforskningen er det begrænset, hvor mange oplysninger politiet kan give om sagen.

Brian Olsen fortæller dog, at man har været i kontakt med mulige vidner, og man vil meget gerne i kontakt med personer, som har været i området og måske set noget.

- Det kan både være før og efter drabet. Det kan godt være, at man har set noget, som man ellers ikke normalt ville tænke over, som vi kan bruge. Så vi er meget interesseret i personer, som har været i området, slår Brian Olsen fast over for TV2 ØSTJYLLAND.

Kendte måske hinanden

Noget tyder ifølge politiet dog på, at det 18-årige offer har haft en form for relation til gerningsmændene.

- Det er klart, at sådan en hændelse skaber stor utryghed i området, og derfor vil vi i de kommende dage være ekstra synlige i Viby-området – blandt andet med den mobile politistation, hvor borgerne kan få en snak med vores betjente, siger politiinspektøren.

Han understreger dog, at der ikke er særlig grund til bekymring i området.

De to 19-årige bliver fremstillet i grundlovsforhør mandag klokken 14, fremgår det af et tweet fra politiet.