1000 nye arbejdspladser på vej: Nemlig.com bygger østjysk center til trecifret millionbeløb

Distributionscenter ved Aarhus til trecifret millionbeløb vil skabe omkring 1000 arbejdspladser hos Nemlig.com.

Onlinesupermarkedet Nemlig.com investerer et trecifret millionbeløb i et distributionscenter ved Aarhus.

Det oplyser Nemlig.com i en pressemeddelelse.

Investeringen er virksomhedens største til dato. Der forventes at blive skabt 1000 nye job i forbindelse med det nye center. Det vil efter planen være klar til åbning i 2022.

Det nye center bliver på 30.000 kvadratmeter - svarende til lidt mere end fire fodboldbaner. til TV2 ØSTJYLLAND oplyser nemlig.com, at det nye center efter planen skal placeres i Årslev ved siden af Stark vest for Aarhus.

I dag pakkes alle Nemlig.com's varer fra et distributionscenter i Brøndby, hvor de køres ud til det meste af landet, men det nye center vil betyde, at kunder på Fyn og Jylland får flere tider at vælge imellem til levering af varer.

- Med denne investering forventer vi at skabe over 1.000 nye arbejdspladser i Østjylland indenfor lager og pakning samt specialister indenfor IT, kategori og HR. Vi går derfor allerede nu i gang med rekrutteringen af særligt lederne og specialisterne, så vi er klar til åbningen af distributionscenteret i 2022, siger Stefan Plenge, der er stifter og administrerende direktør i nemlig.com, i pressemeddelelsen.

Fremgang under coronakrisen

Nemlig.com har i dag 2000 ansatte. Alene i 2020 blev antallet af ansatte fordoblet.

Coronaudbruddet har givet stor medvind til Nemlig.com, da der har været en stor stigning i antallet af danskere, der handler dagligvarer på nettet.

I det seneste regnskabsår, der løb frem til udgangen af juli 2020 og dermed dækkede nedlukningen i foråret, steg Nemlig.com's omsætning 45 procent til 2,1 milliard kroner, hvilket er det højeste nogensinde.

Samtidig fik virksomheden sit første overskud siden opstarten i 2010.

Nemlig.com kan i dag levere til 84 procent af de danske husstande. Det gælder Sjælland, Fyn, Østjylland, dele af Midtjylland og dele af Syd- og Sønderjylland.

Nemlig.com dækker til gengæld ikke store dele af Vestjylland, dele af Nordjylland, den sydligste del af Jylland og Lolland og Bornholm. 

Videokonsultation

Videokonsultation med lægen har gjort sit indtog under corona

fartkontrol

Fra i dag: Færdselsindsats mod alle

Sne

Her kan der falde snebyger mandag

Per Zeidler

Ekspolitiker tiltalt i ny sag om rufferi: Tjener stadig på gangbangs

e-boks

playSF vil forbyde beskeder fra det offentlige i ferier og weekend

Collage med antivac

Overlæge svarer på 6 spørgsmål fra corona-skeptikere