Watermusic i Randers sætter 1000 nye billetter til salg

Der er gode nyheder til dem, der ikke nåede at købe billetter til det' største udendørs kulturarrangement i Randers. Billetter kan købes fredag morgen kl. 9

Foto: Søren Pagter

Til september bliver Randers Havn forvandlet til en kæmpe scene.

Havnens bygninger og vandet bliver ramme for et musikdramatisk show ud over det sædvanlige med avancerede lys, lyd og projektioner, skriver arrangørerne på deres hjemmeside.

Og det lyder jo meget godt, hvis man har nået at få billetter, men det er der mange, der ikke har.

Læs også Forrygende start på salget af billetter til Watermusic

Billetterne til Watermusic har længe været udsolgt, men nu sætter arrangørerne 1000 flere til salg.

- Forespørgslerne efter flere billetter har været mange. Derfor er det os en stor glæde, at vi nu har fået mulighed for at åbne for billetsalget igen, skriver Randers EgnsTeater i en pressemeddelelse.

Billetterne bliver sat til salg fredag morgen kl. 9 via hjemmesiden www.watermusic.dk.

Plads til flere

Arrangmentet er en del Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017 og foregår den 2. og 3. september 2017.

I weekenden øvede kor og statister på havnen i Randers, og her kom man frem til, at der var plads til flere publikummer på havnen end først antaget.

02:32

I videoen kan du se instruktør Kevin Finnan øve med statister og kor på Randers Havn. 

Luk video

- Efter weekendens prøver har vi fået afdækket kapaciteten på Randers Havn og kan med glæde konstatere, at vi kan genåbne billetsalget og sælge yderligere 1000 billetter, uden det kommer til at gå udover publikums oplevelse på havnen," siger teaterleder, Peter Westphael. 

Det største nogensinde

Watermusic bliver Randers' indtil dato største enkeltstående udendørs kulturbegivenhed med et publikum på i alt 12.000 gæster fordelt på de to aftener, som forestillingen spiller. 

Musikken til Watermusic bliver komponeret af Oh Land, der i forestillingen også spiller rollen som Havets Dronning. 

Handlingen er inspireret af historien om pramdragerne, der tilbage i 1700- og 1800-tallet trak prammene med varer via Gudenåen. Fortællingen er en kærlighedshistorie mellem land og vand. 

Foruden Oh Land deltager Oliver, som vandt Voice Junior i 2016. Derudover medvirker i alt mere end 300 korsangere, og mere end 200 frivillige statister og hjælpere bidrager til at sætte forestillingen op.

Watermusic har et internationalt set up med instruktør Kevin Finnan og dansere fra det internationalt anerkendte britiske dansekompagni Motionhouse. Kevin Finnan stod i spidsen for åbningen ved De Paralympiske Lege i London 2012.