Randers-folket er enige: Showet var magisk og rørende

TV2 ØSTJYLLAND fangede et udsnit af publikummerne til Watermusic lørdag for en reaktion, og de roste alle samstemmigt opførelsen

00:34

Det vælter nærmest over med ros til forestillingen Watermusic i Randers, og det er ikke kun de professionelle aktører, der var glade efter fremførelsen lørdag aften.

De helt almindelige randrusianere, som vi fangede efter stykkets afslutning, var enige om, at det hele gik over al forventning.

- Det var magisk, rørende og spektakulært. Det er svært at sætte ord på, men var en rigtig flot oplevelse, sagde Pernille Bering til TV2 ØSTJYLLAND.

Læs også Anmeldernes dom: Mageløs iscenesættelse af et ordløst eventyr

Også blandt de yngre tilskuere var det tilsyneladende en stor oplevelse at overvære Watermusic.

- Jeg er fuldstændig overrasket. Man kan slet ikke forstå, hvordan det kan lade sig gøre. Jeg er glad for at komme med, lød det fra Mikkel Lindgaard.

00:47

Kronprinsesse Mary havde også roser til forestillingen bagefter. 

Luk video

Til forestillingen var der også publikummer fra andre dele af landet end lige Randers. Kirsten Bak Rasmussen fra Hadsten var mest imponeret over forvandlingen af et kedeligt industriområde ved havnen.  

Man er vant til at se alle de der kedelige industribygninger. Men pludselig blev de til en fantastisk kulisse – det er næsten det mest imponerende.

Kirsten Bak Rasmussen, Hadsten

- Man er vant til at se alle de der kedelige industribygninger. Men pludselig blev de til en fantastisk kulisse – det er næsten det mest imponerende, sagde hun.

Når den sidste forestilling er ovre søndag aften, vil omkring 15.000 gæster have overværet Watermusic. 

Du kan høre alle reaktioner fra publikum i videoen øverst på siden.