Oliver om Watermusic: Det har været helt sindssygt

Oliver Arndt de Thurah skulle synge duet med Oh Land i forestillingen Watermusic

00:56

Lørdag aften løb en af Kulturhovedstadens helt store begivenheder af stablen. Forestillingen Watermusic, hvor flere hundrede dansere, skuespillere og musikere deltog, havde premiere på Randers Havn.

En af dem, der havde en rolle i stykket, var den tidligere vinder af TV-programmet Voice Junior Oliver Arndt de Thurah. Lørdag aften skulle han sammen med resten af Watermusic-holdet optræde foran de cirka mange fremmødte publikum.

01:37

Oh Land var en stor del af forestillingen Watermusic i Randers. Hør her, hvad hun havde at sige efter forestillingen.

Luk video

- Det har været helt sindssygt. Jeg vil sige, at det her er en af de bedste præstationer, vi har haft indtil videre, og jeg synes, at det gik helt forrygende i nat, siger Oliver Arndt de Thurah. 

Forestillingen spilles også i Randers søndag aften, og det er den unge sanger glad for. Han er nemlig slet ikke klar til at sige farvel til Watermusic.

- Det bedste har nok været at arbejde sammen med dem her bare i dag, og det skal jeg også i morgen, så det bliver simpelthen så fedt, siger Oliver Arndt de Thurah. 

Læs også Watermusic – en fortælling om kærligheden mellem vandet og landet

6.000 mennesker var mødt op for at opleve den meget omtalte forestilling på Randers Havn, forventningerne har uden tvivl været høje.

Og efter den flotte og spektakulære forestilling var de fleste blandt publikum nok ganske tilfredse med, hvad de havde været vidne til. Oliver Arndt de Thurah håber da også, at publikum gik derfra med en god oplevelse.

- Jeg håber, at de tager glæden med hjem, og tænker, at de har set et rigtig fedt show med cirka 300 mennesker, der står og optræder foran dem. 

Herunder kan du møde søstrene Præstgaard, der begge deltog i forestillingen:

01:24 Luk video