Kuglepenne, kopper og magneter: Lokalt firma vandt 2017-udbud

Jydsk Emblem Fabrik skal levere merchandise til Aarhus 2017

00:42

Kuglepenne, kopper, badges, magneter til køleskabe, drikkedunke og meget andet skal laves i forbindelse med kulturhovedstadsprojektet Aarhus 2017.

Og det bliver Jydsk Emblem Fabrik, som skal levere alt merchandise til kulturhovedstadsprojekt.

Fabrikken i Malling har nemlig vundet udbuddet om at producere de pins, badges og meget mere, som skal reklamere for og profilere det store kulturprojekt.

- Det er vi rigtig stolte af. Vi synes, det er et spændende, stort og prestigefyldt projekt, og vi er rigtig glade for, at vi som Aarhus-virksomhed får lov at levere til sådan et stort event her i Aarhus, siger Hanne Hørup, der er direktør og medejer af Jydsk Emblem Fabrik.

Læs også Tre sejlende betonkvinder er nu på vej mod Randers Havn

Og det store ordre fra kulturprojektet får stor betydning for fabrikken i Malling.

- Det betyder, at vi opruster inde i vores maskinpark investeret i nogle nye maskiner, siger Hanne Hørup og fortæller, at der muligvis også skal oprustes på medarbejdersiden i kølvandet på bestillingen fra Aarhus 2017.

Herunder kan du høre Hanne Hørup fortælle mere om betydningen af ordren, og i videoen øverst på siden kan du se hende præsentere nogle at de forskellige ting, som firmaet skal lave i forbindelse med kulturhovedstadsprojektet Aarhus 2017. 

01:01 Luk video