Havfruer og Atlantis: Nyt stort lysshow i Randers

Tre aftener med lysshow og laser

Foto: Randers Kommune

Torsdag, fredag og lørdag aften i denne uge bliver animationsfilm projekteret både under og over vandoverfladen på Randers Havn.

Lysshowet en smagsprøve på eventen "Watermusic", der bliver en begivenhed i Randers under Kulturhovedstad Aarhus 2017, og det er Randers EgnsTeater, der står bag.

Derfor vil randrusianerne de kommende aftenener kunne se film med havfruer og universet fra Atlantis.

Visningen vil ske fra klokken cirka 20.30 og et par timer frem, og ifølge Randers Kommune vil showet bedst kunne opleves fra Dronningekajen eller Kulkajen.

Læs også Forrygende start på salget af billetter til Watermusic

- Disse test skal sikre, at vi får afprøvet forskellige metoder og virkemidler til den endelige afvikling. Samtidig glæder vi os over at kunne tilbyde nogle anderledes kulturoplevelser allerede inden Kulturhovedstadsåret, siger projektleder for Watermusic på Randers EgnsTeater Mette Bjærge i en pressemeddelelse.

Når Watermusic løber af stablen i 2017 forventes showet at have cirka 200 medvirkende, der indbefatter professionelle scenekunstnere fra ind- og udland, korsangere, musikere og lokale sports- og fritidsforeninger.

Det er tredje gang, at randrusianerne kan opleve en smagsprøve på Watermusic. Under Randers Ugen blev der blandt andet opført et lasershow på havnen.