Havfruer og Atlantis: Nyt stort lysshow i Randers

Tre aftener med lysshow og laser

Torsdag, fredag og lørdag aften i denne uge bliver animationsfilm projekteret både under og over vandoverfladen på Randers Havn.

Lysshowet en smagsprøve på eventen "Watermusic", der bliver en begivenhed i Randers under Kulturhovedstad Aarhus 2017, og det er Randers EgnsTeater, der står bag.

Derfor vil randrusianerne de kommende aftenener kunne se film med havfruer og universet fra Atlantis.

Visningen vil ske fra klokken cirka 20.30 og et par timer frem, og ifølge Randers Kommune vil showet bedst kunne opleves fra Dronningekajen eller Kulkajen.

- Disse test skal sikre, at vi får afprøvet forskellige metoder og virkemidler til den endelige afvikling. Samtidig glæder vi os over at kunne tilbyde nogle anderledes kulturoplevelser allerede inden Kulturhovedstadsåret, siger projektleder for Watermusic på Randers EgnsTeater Mette Bjærge i en pressemeddelelse.

Når Watermusic løber af stablen i 2017 forventes showet at have cirka 200 medvirkende, der indbefatter professionelle scenekunstnere fra ind- og udland, korsangere, musikere og lokale sports- og fritidsforeninger.

Det er tredje gang, at randrusianerne kan opleve en smagsprøve på Watermusic. Under Randers Ugen blev der blandt andet opført et lasershow på havnen.

Aarhus Universitet

Universitet til udvekslingsstuderende: Genovervej om I vil afsted

minimumsnomeringer Asylgades Børnehus børnehave Skanderborg

Forslag: Gratis flyverdragter til alle pædagoger

Allan Jensen

playAllan forarget over prisstigning på drikkevarer til dement kone: Nu er der håb

Djursland Lilleskole

playDanmarks nok mindste friskole går konkurs

Anette Lykke Petri

Politiet inddrages i smitteopsporing

john Møller Kørerlærer

play Alle køreprøver udsat igen: Kasper må se langt efter sit kørekort