Uenighed om vasketider førte til knytnæveslag

Torsdag blev en 54-årig mand og 64-årig kvinde uenige om vasketider, det udviklede sig til forsøg på uppercut, spark og slag i brystet.

Østjyllands Politi sendte torsdag klokken 13:36 til en opgang i Aarhus N, hvor en uenighed om vasketider havde udviklet sig uddeling af knytnæveslag. 

Her talte Østjyllands Politi både med en 64-årige kvinde, som havde ringet efter dem og med hendes 54-årige, mandlige underbo, som uenigheden var opstået med.

Kvinden forklarede, at hun var gået i vaskekælderen for at vaske, da det var hendes vaskedag. Da hun kom ned i kælderen, var hendes underbo i færd med at vaske. Dette blev den 64-årige træt af, og påtalte det derfor over for underboen, hvilket udviklede sig til en diskussion imellem de to. Kvinden forklarede, at hun begyndte at skælde manden ud.

Ifølge den 54-årige underbos forklaring blev kvinden herefter fysisk aggressiv og ville prøve at give ham en ’uppercut’. Den 54-årige forklarede, at han havde skubbet hende væk, for at holde afstand, og at overboen derefter havde forladt vaskekælderen.

På trappen mødte de to parter igen hinanden. Efter den 54-åriges forklaring sparkede den kvindelige overbo ham her over benet og slog ud efter ham med knyttet næve. Det fik den 54-årige til at sætte vasketøjet fra sig og slå kvinden en-to gange med knyttet næve på overkroppen. Et par af opgangens andre beboere hørte kvinden råbe om hjælp og kom ud og forsøgte at mægle imellem de to parter, som herefter gik hver til sit.

Den 54-årige mand blev anholdt og sigtet for vold.

- Der er ikke rejst sigtelse mod kvinden, fortæller Østjyllands Politi. 

Blomsten Silkeborg Winnie Christensen

playHvorfor må blomsterbutikker og Normal holde åbent, når Flying Tiger skal være lukket?

akutklinik Grenaa

play Muligt at lukning af akutklinikker forlænges: - Det er rigtig ubehageligt

Kalø Slotsruin vinter

playFrostvejr og solskin lokkede på vinterens koldeste dag

Covid19 corona indlagte

Første tilfælde af sydafrikansk coronavariant fundet i Danmark

coronaprøve corona

Trods lavt smittetal stiger antal smittede med B117-variant

coronatest coronavirus covid-19 test

Opfordring ser ud til at virke: Testcenter oplever igen stor efterspørgsel