Mød TV2 ØSTJYLLANDS studieværter

Gitte Bastian

  Foto: Agnete Schlichtkrull

Gitte Bastian er født og opvokset i København, men flyttede som 17-årig til Aarhus. Her har hun boet det meste af tiden siden da.

Hun har tidligere arbejdet med markedsføring i it-branchen. Senere kastede hun sig over journalistikken og blev i 2010 uddannet fra Journalisthøjskolen i Aarhus.

Som journalist har Gitte Bastian blandt andet arbejdet med virksomhedskommunikation, magasinartikler samt senest som studievært i en intern morgenudsendelse for Jyske Bank-ansatte.

Privat bor hun med sin mand og to børn i Egå i Aarhus. Derudover har hun en - med egne ord - helt ualmindeligt klog Jack Russel-terrier ved navn Bobby.

Mailadresse: giba@tv2oj.dk

 

Anna Louise Tranæs Didriksen 

  Foto: Agnete Schlichtkrull

Ud over at være i dyrepasser-lære som vært i programmet ”Vild med dyr” er hun også studievært i nyhedsudsendelserne.

Anna er oprindelig uddannet folkeskolelærer. Hun begyndte sin journalistiske løbebane i 1994 på TV 2 Sporten i Odense. Her har hun primært fungeret som studievært, men også som kommentator ved blandt andet OL.

Desuden blev det til en sæson som vært på boligprogrammet ”Helt Solgt” og en kort afstikker til ”Go' Aften Danmark”.

Anna Louise Tranæs Didriksen er bosat på Djursland sammen med sin mand og tre børn. Her dyrkes den store hobby, islandske heste.

Mailadresse: andi@tv2oj.dk
 

Nick Horup

  Foto: Morten Rasmussen

Nick Horup er vært på TV2 ØSTJYLLANDs fodboldmagasin, Fodbold med Horup, hvor han hver uge stiller skarpt på de fire bedste østjyske fodboldklubber, Randers FC, AGF, AC Horsens og Silkeborg IF.

Efter i en årrække at have været ansat på TV 2 begyndte han i 2007 som redaktionschef på TV2 ØSTJYLLAND. Privat bor han i det sydlige Aarhus.

Fra sin tid på TV 2 er Nick Horup blandt andet kendt for gak gak-programmerne om Morten og Peter, der begge har Downs Syndrom. For disse programmer modtog Nick Horup i 2008 Hadsten Højskole Prisen, fordi han med programmerne "formåede at ændre på mange danskeres holdninger til det at være anderledes".

På TV 2 arbejdede Nick Horup både på Nyhederne og Sporten.
 

Søren Ø. Jensen

  Foto: Agnete Schlichtkrull

Privat er han gift og far til tre børn. Familien bor på et nedlagt landbrug nær Hornslet på Djursland sammen med hunden Alfa og fem får. Med jævne mellemrum har de også høns – når ræven kan lade dem være i fred.

Søren interesserer sig for næsten al slags friluftsliv til vands og til lands og spiller hygge-badminton en gang om ugen.

Mailadresse: soje@tv2oj.dk