Vrede kunder banker bøfhus

Jensens Bøfhus lagt for had efter retssag

Jensens Bøfhus, der har sine rødder i Aarhus, er for tiden ude i et voldsomt stormvejr på de sociale medier. Det sker efter Jensens Bøfhus har fået Højesterets ord for, at en fiskerestaurant i Sæby ikke længere må hedde Jensens Fiskerestaurant.

På under et døgn har 35.000 meldt sig ind i Facebook-gruppen Boykot Jensens Bøfhus. Her opfordres folk til holde sig væk fra restauranten og styre udenom alle Jensens produkter.

- Husk også at lave et boycut i køledisken...det nytter ikke noget, hvis der er boycut på restauranten og samtidig køber vi whiskey sovs med hjem, skriver Claus Ransborg i et opslag, der har fået næsten 300 'likes'.

Facebookside invaderet

Også Jensens Bøfhus' egen facebookside er for tiden under angreb af vrede kunder. På samtlige af virksomhedens opslag skriver folk, at de fra nu af holder sig væk fra restauranterne.

- Sidste gang jeg sætter mine ben hos jer efter at I har trynet en lille mand, fy for satan I må skamme jer, skriver Jes Sørby i en kommentar.

Folk holder med de små

Ifølge eksperter i sociale medier, så er der en god grund til, folk hidser sig voldsomt op, når store selskaber som Jensens Bøfhus trækker en lille virksomhed i retten.

Virksomhedsrådgiver Michael Hejlersen sammenligner situationen med Davids kamp mod Goliath. Og han bliver bakket op af kommunikationsekspert Benjamin Rud Elberth.

- Magtforholdet i Jensens Bøfhus mod Jensens Fiskerestaurrant er så udtalt. Vi spejler os i David og hader Goliath, siger han.