Vred over agent-møde på café

Kritiserer politiets metoder i narkosag

01:43

1 af 2

En café i Aarhus Midtby er uforvarende blevet centrum i en opsigtsvækkende kriminalsag.

Agenter fra politiet har brugt Café Hollywood i Ny Banegårdsgade som tilfældigt mødested i bestræbelserne på at afsløre bagmændene i en stor narkosag.

Under dække af at være narkohandlere mødtes flere hemmelige politiagenter med hovedpersonerne i en stor og opsigtsvækkende narkosag, der i disse dage kører ved byretten i Aarhus.

Sagen er speciel, fordi politiet i modsætning til de fleste andre sager benyttede sig af hemmelige agenter for at afsløre narkohandlerne.

Umiddelbart efter mødet på Café Hollywood blev de formodede narkohandlere anholdt.

Ejeren af Café Hollywood, Omran Badr, er vred over, at han ikke havde kendskab til, at hans café blev anvendt til møder med mulige narkohandlere.

Se: Stor kokainsag for retten

- Det er ikke i orden, at man holder den form for hemmelige møder på en stille og rolig café, siger han til TV 2 | ØSTJYLLAND.

- Der skal være nogle trygge rammer for de gæster, vi har.

Trods kritikken fra Oman Badr forsikrer Østjyllands Politi, at sikkerheden har været i top. Politiinspektør Ole Madsen afviser, at det var forkert af holde møde i Café Hollywood og efterfølgende anholde de mistænkte.

- Det er jo helt tilfældigt, hvor det lander henne. Det er helt tilfældigt, hvor situationen opstår, siger politiinspektør Ole Madsen.

- Vi er meget opmærksomme på, at der kan være en risiko, og den risiko forsøger vi at minimere. Det har vi rigtigt meget styr på  og rigtigt meget erfaring i.

Se mere i tv-indslaget øverst på siden.