- Vores bedste præstation

AGF-træner glad efter sejr mod tophold

Foto: Ole Nielsen / agf.dk

Torsdag aften vandt AGF på udebane over førerholdet i NordicBet Ligaen fra Vendsyssel FF med 0-3 i et opgør, hvor aarhusianerne dominerede spillet kampen igennem.

Derfor er AGF-træner Morten Wieghorst naturligvis glad.

- Det var en god præstation på en svær udebane. Det kan vi godt være tilfredse med. Ja, det var vel indtil videre vores bedste præstation i denne sæson, siger Morten Wieghorst til klubbens hjemmeside.

AGFs mål blev scoret af Mate Vatsadze, Kim Aabech og et selvmål fra nordjydernes Mads Greve.

- Vi havde længere perioder, hvor vi dikterede spillet. Vi vidste, hvor vi kunne finde pladsen, og det synes jeg, at drengene løste flot. Vi spillede med tålmodighed i spillet og scorede nogle gode mål, der blev sat godt op. Det var vel kun en lille smule i starten af kampen og i starten af anden halvleg, hvor vi skulle have gjort det bedre, men det skal jo ikke være overskriften, når vi har vundet 3-0 på en svær udebane og i store dele af kampen har været dominerende, siger AGF-træneren.

Se: Fire sejre på stribe

Det var AGFs fjerde sejr på stribe, når man tæller pokalsejren mod Viborg FF med.

Og dermed har aarhusianerne bidt sig fast i toppen af landets næstbedste række, hvor holdet med 14 point indtager andenpladsen.

- Hvis man ser på os nu i forhold til starten af sæsonen skabte vi også mange chancer, men vi gav godt nok også mange muligheder væk til modstanderne. Det gør vi ikke i dag, og det har vi ikke gjort i et stykke tid. Det er vores fjerde sejr i træk, og vi vil gerne frem til, at vi rammer stimer som denne. Vi kan ikke vinde alle kampe, det ved vi godt, men at få disse stimer med flere sejre i træk, og hele tiden skubbe på for at forbedre os, lykkes vi med i øjeblikket, siger Morten Wieghorst.

Næste opgave for AGF i NordicBet Ligaen er på torsdag, hvor Vejle Boldklub kommer til Aarhus. Den kamp spilles klokken 19.00.