Ville have aflyst stormkamp

AGF-kamp i stormvejr burde ikke være spillet, mener Martin Jørgensen

Martin Jørgensen fik en afgørende rolle for AGF, da århusianerne søndag vandt 2-0 over AaB i Superligaen.

Han lagde op til 1-0-målet og scorede selv det andet. Men det var en kamp, hvor det var vanskeligt at få spillet til at flyde på grund af voldsomt stormvejr.

Landsholdsveteranen mener slet ikke, at kampen skulle have været fløjtet op.

- Det var håbløst. Hvis det stod til mig, skulle den aldrig have været spillet. Det var sportsligt umuligt at spille den kamp, siger Jørgensen, der i Italien har oplevet en kamp blive aflyst på grund af blæst.

- Der var ikke nogen fidus, der kunne gøre det muligt at spille ordentligt i det vejr, men det var selvfølgelig klart bedst at holde bolden ved jorden.

- Men det var svært, for nogle gange kom der nogle kastevinde, som også gjorde det umuligt at spille ved jorden, siger Martin Jørgensen.

En perle af et mål
Landsholdsveteranens mål til 2-0 var en perle af et frisparksmål og træner Peter Sørensen havde store roser til Martin Jørgensen.

- Det er jo ikke kun på grund af målet, at han er i en klasse for sig. Han har spillet et efterår på et meget meget højt niveau, siger Peter Sørensen.

Træneren havde lavet flere justeringer på sit hold i forhold til nederlaget i mandags i Silkeborg, og han var yderst tilfreds med det, han så.

- De fungerede meget godt. Aron Johannsson spillede i en uvant position på højrekanten og gjorde det rigtig godt, og jeg synes også Casper Sloth spillede en flot kamp. Generelt hang kæderne godt sammen, siger Peter Sørensen.