- Vi er på rette vej

Bo Henriksen ser fremgang

AC Horsens har fået en skidt start på denne sæson i NordicBet Ligaen, hvor holdet har samlet beskedne fire point sammen efter de første fem runder.

Senest tabte Bo Henriksens tropper med 0-1 på hjemmebane til Vendsyssel FF.

- Vi er på rette vej, og jeg er dybt imponereret over den ærgerrighed, der præger truppen samt den store tro på, at vi kan løfte i flok. Vi har oplevet en stor udskiftning i truppen, og det tager tid at spille holdet sammen, men vi stoler mere og mere på hinanden. Lederne er på plads, og organisationen er på plads, og nu skal vi have bygget på vores fundament. Nu har vi alle forudsætningerne, for alle kender forventningerne til sig selv og hinanden, og trygheden er ved at indtræffe. Forsvarsmæssigt ser det rigtig godt ud, og nu kommer det angrebsmæssige i højere grad, siger Horsens-træner Bo Henriksen til klubbens hjemmeside.

Søndag skal AC Horsens en tur over Storebælt til Sjælland, hvor kampen mod HB Køge venter. Her skal holdet forsøge at få sin blot anden sejr i denne sæson.

- HB Køge vil presse os overalt på banen, så længe kræfterne rækker, og de kan gøre det svært for os, hvis de får lov til at spille på deres betingelser. Vi har respekt for HB Køge, men vi er ikke bange, og vi bør være et bedre hold fysisk og spillemæssigt. Det bliver afgørende for os, at vi kommer med masser af energi, tro på tingene og en stærk defensiv organisation som i de seneste kampe, siger Bo Henriksen.

Han må undvære Frederik Rønnow, Morten Rasmussen og Jeppe Mehl til kampen mod HB Køge, som spilles i dag, søndag, klokken 15.00.