Undgå bøvl til festuge-åbning

40.000 til koncert i mindeparken

På fredag skydes Aarhus Festuge i gang med et stort arrangement i Mindeparken i Aarhus, hvor 40.000 personer har sikret sig billet.

Her kommer blandt andre Thomas Helmig og TV-2 og optræder, mens Aarhus-borgmester Jacob Bundsgaard og dronning Margrethe står for talerne.

Dørene til arrangementet åbner klokken 17.30, og de første - Aarhus Jazz Orchestra feat. Dicte og Per Vers - går på scenen klokken 18.45.

Med så mange mennesker til et arrangement kan der nemt opstå diverse problemer og udfordringer.

Derfor opfordrer Aarhus Festuge de mange gæster til at gå ud til Mindeparken for at undgå trafikale problemer, ligesom det er en god idé at komme i god tid, da der forventes kø ved indgangen.

- Kan man ikke gå så langt, anbefaler vi, at man tager offentlig transport eller cykler, oplyser Aarhus Festuge.

Der er cykelparkering med plads til omkring 2.500 cykler på Marselisborg Grønnevej.

Man kan ikke betale med kort i boderne på pladsen, men det vil dog være muligt at hæve penge til arrangementet. Så vil man undgå kø til hæveautomaterne, er en god idé at have kontanter med.

Desuden vil Huawei, der er ansat af TDC, sørge for at mobildækningen bliver opgraderet i området, da de opstarter en særlig generator, som skal sikre TDC-kundernes mobilforbindelse under åbningsshowet.

Her er det officielle program for åbningen af Aarhus Festuge:

17.30: Dørene åbner

18.45: Aarhus Jazz Orchestra feat. Dicte og Per Vers

19.30: Pause

20.00: Borgmester Jacob Bundsgaard og dernæst H.M. Dronning Margrethe 2.

20.15: Thomas Helmig med fine gæster

21.45: Pause

22.30: Tv-2 med fine gæster

00.00: Arrangementet slutter

Du kan læse mere om de trafikale forhold, parkering, spærrede veje, offentligtransport og særtog i forbindelse med arrangementet her.