tv2oj.dk i massiv fremgang

Trafikken næsten fordoblet på bare ét år

Østjyderne har i den grad taget TV 2 | ØSTJYLLANDs hjemmeside til sig.

For snart et år siden - i februar 2011 - havde tv-stationen premiere på et helt nyt website. Sitet indeholder blandt andet langt mere video end sin forgænger og særlige sektioner for hver af de 10 østjyske kommuner.

I løbet af året havde tv2oj.dk næsten 50 pct. flere unikke besøgende end den hidtidige hjemmeside havde året forinden. Derudover blev antallet af sidevisninger næsten fordoblet. I løbet af 2011 blev der i alt set næsten 8 mio. artikler, videoer, programomtaler m.v. på sitet.

- Jeg er utrolig glad for, at så mange østjyder har lyst til at læse nyheder og se tv-indslag fra deres eget område. Det bekræfter mig i, at vores hjemmeside er vigtigere end nogensinde. Der er masser af websites med nyheder fra ind- og udland. Men der er ikke andre, der kan tilbyde et så omfattende mix af nyheder og videoer fra Østjylland som os, mener webredaktør på TV 2 | ØSTJYLLAND Karsten Smed.

Nyheder fra morgen til aften
Det er ikke kun tv2oj.dk's udseende og opbygning, der blev kraftigt forandret i 2011.

TV 2 | ØSTJYLLAND har også udvidet bemandingen på hjemmesiden, sådan at den opdateres fra tidlig morgen til sen aften på alle hverdage. Derudover er der afsat flere ressourcer i weekenderne.

- Det er naturligt, at vi afsætter ekstra ressourcer dér, hvor østjyderne er. Og noget nær en fordobling i antallet af sidevisninger på tv2oj.dk på bare ét år er ganske enkelt enestående, siger produktionschef Daniel Bach Nielsen, der har det overordnede ansvar for sitet.

- Men vi er slet ikke i mål. Vi er blevet langt bedre til at få vores tv-produktioner og hjemmeside til at supplere hinanden. Men vi kan blive bedre endnu. Så jeg ikke kun håber, men tror, at der er nye rekorder forude.