Todd: Vi er nødt til at finde en løsning

Tingene uden for kridtstregerne har fyldt meget i Randers FC, og nu er det tid til at komme videre, lyder det fra cheftræner Colin Todd

04:57

1 af 2

Fokus har været på meget andet end fodbold i Randers de seneste dage, og i dag, tirsdag, offentliggjorde Randers FC så, at klubben ikke har indlemmet Christian Keller i truppen til pokalopgøret mod FC København i morgen.

Den tidligere anfører var heller ikke med i søndagens trup mod Brøndby IF, og det er cheftræner Colin Todd, der har truffet beslutningen om at udelade Christian Keller.

Todd: Den rigtige løsning

Han kalder det for den rigtige løsning på nuværende tidspunkt, men han opfordrer også til, at der fremover skal fokuseres på fodbolddelen i det kronjyske.

Agesen: Vi er rykket tættere sammen

- Vi skal krydse denne bro sammen, der skal findes en løsning, og jeg er sikker på, at der bliver fundet en løsning med tiden, men der må være et punkt, hvor alle medier stopper, for skal vi have samme scenarie, hvis jeg beslutter, at han ikke er med? Hvis han kommer tilbage i truppen, vil der være mere sladder. I (medierne, red.) må respektere, at det er sket, og I må lade os komme videre med at spille fodbold, siger Colin Todd til TV 2 | ØSTJYLLAND og fortsætter:

- Jeg håber, at det kan løse sig selv, for vi kan ikke fortsætte med, at medierne bliver ved med at jage os på grund af noget, der er sket. Der må være et skæringspunkt, og det er nu, siger Colin Todd til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Har givet unødvendig støj

Virakken omkring Christian Keller og Jonas Borring har givet en masse unødvendig støj uden for kridtstregerne, og derfor blev der set med en vis spænding på kronjydernes præstation i Brøndby, men Colin Todd er glad for, at spillerne leverede varen, selvom det ikke blev til point.

Keller er ikke udtaget til FCK-kamp

- Jeg kan kun se på Brøndby-kampen, hvor jeg fik et fantastisk svar fra spillerne. Hvis nogen havde set os spille, så ville man ikke tro, vi havde et problem, fortæller Colin Todd.

Turbulens i Randers FC

Han har været manager i over 25 år og har tidligere oplevet slåskampe på træningsbanen og slåskampe i omklædningsrummet, men ikke noget der minder om den nuværende sag.

De seneste dages hændelser har skabt meget turbulens i Randers FC, og Colin Todd glæder sig til at få tankerne over på noget andet.

- Det gode er, at min kone kommer til Randers i denne uge, og så jeg kan slappe af og glemme fodbold lidt, lyder det fra Colin Todd.

Tirsdag aften kl. 19.50 kan du se TV 2 | ØSTJYLLANDS debatprogram om fodbold, Fodbold med Horup. Thomas Thomasberg, assistenttræner i Randers FC og Glen Riddersholm, træner i AGF, er med i studiet.