Svensson taget til nåde

Martin Svensson er igen en del af superligatruppen

Martin Svensson lignede i efteråret en færdig mand i superligaklubben Silkeborg IF, da han af træner Troels Bech fik besked på, at han ikke længere var ønsket til træning. 

Men nu tyder noget på, at kantspilleren er tilbage i varmen hos jyderne. Svensson deltog i hvert fald i årets første træning på træningsbanen ved Søholt onsdag.

- I de sidste måneder af 2011 skulle Martin Svensson ikke træne med resten af truppen, da han i mine øjne ikke levede op til de høje standarder og forventninger, vi har til hinandens træningsindsats og mødedisciplin her i Silkeborg IF.

- Det fik Martin at vide, og nu er vi blevet enige om, at han igen skal øve sig i at blive bedre til det, han har haft svært ved - og det gør han bedst til træning.

- Så vi ser frem til, at han viser sig selv og SIF, at han er lige så ihærdig, som han er talentfuld, siger Troels Bech til klubbens hjemmeside.

Martin Svensson har siden bortvisningen i efteråret trænet med Esbjerg i en periode, uden at der dog kom en ny kontrakt i stand ved den lejlighed.