Stor aktion mod skyldnere

Anholder og bringer til fogedretten

Tirsdag indleder Østjyllands Politi i de tidlige morgenmørke timer en aktion mod skyldnere, der ikke har overholdt sine aftaler med fogedretten.

Politikommissær Mogens Brøndum fortæller til TV 2 | ØSTJYLLAND, at de har fået 150 sager fra fogedretten - og at det er nogle af dem, aktionen begynder hos tirsdag morgen. Aktionen fortsætter tirsdag, onsdag og torsdag og helt ind i januar, indtil bunken af skyldnere, er væk.

- Det drejer sig om manglende betaling på beløb lige fra 3000 kroner  og op tli de 200.000 kroner, fortæller Mogens Brøndum.

- Det er lige fra manglende afregning til bedemanden til el-regninger og frem til kviklån, fortæller han.

Politikommissær Mogens Brøndum opfordrer de folk, der ved at de har en sag verserende med fogedretten om at komme frem i lyset.

- Vi vil på det varmeste anbefale at ringe ned til fogedretten og lave en aftale hurtigst muligt omkring deres økonomiske mellemværende.

I morgen tidlig anholdes de første skyldnere, som efterfølgendes køres til politigården i Aarhus. Østjyllands Politi vil efterfølgende sørge for, at de anholdte står klar i fogedretten, der åbner klokken ni.