- Stadion skal være et fort

Træner vil have endnu flere hjemmesejre

Foto: Fotogruppen Objektiv

Forud for sæsonens tredje hjemmekamp kan Randers FC glæde sig over, at det tilsyneladende er lykkedes at finde nøglen til succes, når kronjyderne spiller på eget græs.

I sidste sæson var bedrifterne på hjemmebanen AutoC Park stærkt svingende. I den nye superligasæson er det derimod blevet til sejre i de to første hjemmekampe.

De to sejre har givet cheftræner Colin Todd yderligere blod på tanden. Han går efter tre point, når Randers FC søndag får besøg af OB.

- I sidste sæson var der mange "hvis'er" omkring vores præstationer på hjemmebane, men i denne sæson kan vi forhåbentlig få et af mine mål opfyldt; at AutoC Park Randers igen skal være et fort, et stadion, som alle hold frygter at komme til, siger Colin Todd til klubbens hjemmeside.

- Det er gået godt indtil videre med to sejre over Hobro og FC Vestsjælland, og forhåbentlig kan den sejrsrække fortsætte mod OB på søndag.

Kampen mod OB fløjtes i gang søndag aften kl. 19.30. Kronjyderne ligger i øjeblikket på Superligaens fjerdeplads, mens OB er næstsidst i tabellen.