SK Aarhus kan reddes

Investor er klar til at skyde penge i klubben

02:00

1 af 2

Konkursbegæringen var ellers så godt som skrevet.

Mandag meddelte bestyrelsen i håndboldklubben SK Aarhus at pengekassen var tom på grund af manglende sponsor-indtægter, men
nu kan håndboldklubben SK Aarhus måske alligevel ånde lettet op.

I hvert fald kom det i dag frem på et møde, at den aarhusianske rigmand og ejendomsinvestor, Claus Hommelhoff, er klar til at skyde penge i klubben.

- Jeg vil gerne hjælpe og jeg vil gerne tegne et sponsorat for LIGHTHOUSE på pigernes trøjer, fortæller Claus Hommelhoff til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Dog mener investoren ikke, at han alene kan hjælpe klubben tilbage på fode. Derfor vil han forsøge at trække på sit store netværk - blandt andet i den aarhusianske basketballklub Bakken Bears, hvor han er bestyrelsesformand.

- Det er et rigtig godt grundlag de har herude, det er nogle utroligt søde piger og her i Aarhus kan vi ikke leve uden et kvindeligt håndboldhold, siger investoren.

- Jeg har kontaktet mit netværk og jeg har sådan set kun fået positive reaktioner indtil nu, fortæller Claus Hommelhoff. 

Håndboldpigerne i klubben kæmper også til det sidste:

- Det er vores arbejdsplads og det er jo hele vores liv, det handler om, det her. Vi elsker at spille håndbold og vi kan godt lidt at være her på holdet, siger Rikke Poulsen, der er tidligere målvogter i SK Aarhus.

Se historien øverst på siden.