Sikrer sig Mølby til 2014

AC Horsens og cheftræner Johnny Mølby har forlænget kontrakten

Foto: badenfoto.dk

Johnny Mølby og AC Horsens har gjort det flot i Superligaen i denne sæson, og samarbejdet mellem de to parter fortsætter nu frem til sommeren 2014.

Klubben oplyser fredag aften, at man har forlænget kontrakten med cheftræner Mølby.

- Johnny Mølby har været cheftræner for AC Horsens i to et halvt succesfulde år, så vi glæder os selvfølgelig over, at vi er nået til enighed om minimum to et halvt år mere, siger sportsdirektør Jesper Hansen i en pressemeddelelse.

- Johnny Mølby har - i samarbejde med det øvrige trænerteam - flyttet os i den rigtige retning og skabt gode resultater. Som klub har vi flyttet os sportsligt og imagemæssigt, hvilket Johnny Mølby skal have stor kredit for.

- Forlængelsen er den rigtige løsning for både Johnny Mølby og os, men der er ingen tvivl om, at der venter ham større udfordringer end AC Horsens i fremtiden, for han er en dygtig træner, der kun bliver endnu dygtigere, siger han.

Inde i en god udvikling
Johnny Mølby glæder sig også selv over forlængelsen.

- Først og fremmest er jeg rigtig glad for at være i AC Horsens. Klubben og holdet er inde i en rigtig god udvikling, og mine og klubbens målsætninger har stemt godt overens.

- Vi har også de samme planer for de næste par sæsoner, og det betyder meget for mig. Jeg er glad for at arbejde med spillertruppen og er ikke i tvivl om, at vi kan rykke os endnu mere i den rigtige retning, siger Johnny Mølby.

AC Horsens og Johnny Mølby ligger i øjeblikket nummer fem i Superligaen. Holdet møder lørdag OB på hjemmebane.