SIF-topscorer tror på sejr

Emil Scheel ser gode muligheder mod FCN

På søndag møder Silkeborg IF på hjemmebane FC Nordsjælland i Superligaen, og her tror Emil Scheel, at silkeborgenserne henter sæsonens første sejr.

Silkeborg IF har ikke fået en god start på tilværelsen i Superligaen, hvor holdet er placeret i bunden af tabellen med tre point efter seks runder og kun to mål.

Begge mål er scoret af midtbanespilleren Emil Scheel, og begge mål blev sat ind i den seneste runde i 2-2-kampen mod de forsvarende mestre fra AaB.

- Selvfølgelig er det rart at være topscorer, men på baggrund af, at vi kun har lavet to mål, så er det med lidt blandede følelser. Jeg håber ikke, det varer ved, at det er mig, der er topscorer. Jeg håber, at der er en af vores angribere - og gerne flere af dem - som laver en masse mål, siger Emil Scheel til klubbens hjemmeside.

Han tror på, at holdet søndag henter alle tre point.

- Jeg tror, at vi har gode muligheder, da de står godt til os på banen, siger Silkeborg-spilleren.

På trods af de manglende mål i de første fem kampe har holdet formået at have en god stemning i truppen hele vejen igennem.

- Det har den været hele tiden. Det kan godt være, at vi ikke har vundet, men der er mange af kampene, hvor vi har spillet fint og haft bolden meget, men bare lige manglet det sidste. På baggrund af sidste kamp tror jeg på, at det har vendt nu, siger Emil Scheel.

Emil Scheel og resten af Silkeborg holdet kan få sæsonens første sejr på søndag klokken 14.00, hvor FC Nordsjælland gæster Mascot Park i Silkeborg.