SIF siger farvel til to spillere

Kunne ikke få tilstrækkelig spilletid i SIF

Foto: Silkeborg IF

Silkeborg IF siger farvel til to unge spillere, som ikke har kunnet opnå tilstrækkelig spilletid til at fortsætte på Superliga-holdet. Det er angrebsspilleren Simon Skibsted og den 21-årige målmand Mads Markfoged, som ikke har fået forlænget kontrakten.
 
Simon Skibsted er vokset op i klubben og rekrutteret fra Silkeborg Fodbold College, mens Mads Markfoged kom for tre år siden fra Horsens.
 
- Simon Skibsted har ikke forløst det potentiale, som vi godt ved, han indeholder, og vi kan ikke give Mads Markfoged den spilletid, der kan udvikle ham, siger træner Troels Bech
 
- Det vigtigste for mig er at få en masse kampe i benene. Min udvikling har hele tiden gået den rigtige vej her i SIF, men for en ung spiller som mig, har det været en svær opgave at skubbe de mere rutinerede kræfter ud af startopstillingen, siger Simon Skibsted.
 
- Jeg har nydt at være en del af klubben lige siden. Desværre er det ikke blevet til den spilletid, jeg havde sat næsen op efter, men jeg må også bare konstatere, at vi er rigtig skarpt besat på målmandsposten her i klubben, og det er nu engang en lidt speciel sag at spille sig frem i hierarkiet som målmand, siger Mads Markfoged i en pressemeddelelse.