SIF-nederlag koster tv-penge

Silkeborg IF missede mulighed for at hente ekstra tv-penge

01:04

1 af 2

Efter otte kampe i træk uden nederlag tabte Silkeborg søndagens tidlige superligakamp med 1-2 til FC Nordsjælland.

Det var helt fortjent, mener træner Troels Bech, der ikke var tilfreds med Silkeborgs indsats i de første 45 minutter.

- I første halvleg var der samlet set for lidt fysisk indsats i duellerne og i løbene. Det blev meget bedre i anden halvleg, hvor vi begyndte at lede efter chancer for at vinde, men det gjorde FC Nordsjælland desværre også, siger Troels Bech.

Kampen mod FC Nordsjælland kunne have givet Silkeborg et økonomisk boost. Det er efter denne runde i Superligaen, at tv-pengene uddeles efter klubbernes placering, og Silkeborg forspildte chancen for at rykke frem i tabellen.

Ville ikke ærgre sig
Troels Bech havde inden kampen indrømmet, at muligheden for penge i klubkassen fyldte hos ham som træner, men det ville han ikke ærgre sig over efter kampen.

- Det er ikke i dag, at placeringen bliver afgjort. Det er over 17 kampe, og jeg var lige så skuffet, da vi tabte 1-2 ovre i Nordsjælland (i fjerde runde red.). I dag synes jeg ikke, vi fortjener sejren. Vi er et stykke under niveau, siger Troels Bech.

Hvad det betyder for Silkeborgs transferbudget, at klubben ikke scorer de helt store tv-penge, vil Troels Bech ikke spekulere i.

- Det skal I snakke med vores direktør, som er budgetansvarlig, om, siger træneren.