SIF fik afvist rekordstort bud

Forsøgte at hente spiller til sidst

Peder Knudsen, sportschef i Silkeborg IF.

Fodboldklubben Silkeborg IF har på overfladen haft et roligt transfervindue, men nu afslører sportschefen, at klubben til sidst forsøgte at hente en ny spiller med et rekordstort bud.

Sportschef Peder Knudsen fortæller til klubbens hjemmeside, at det økonomiske råderum i den sidste del af transfervinduet blev gjort større, men at Silkeborg IF ikke lykkedes med at tilknytte den spiller, som klubben jagtede.

- Ja, det er rigtigt, at råderummet blev større, og jeg vil også gerne afsløre, at vi lagde et rekordstort tilbud på en spiller i de sidste dage af vinduet, fordi vi havde en tro på at det kunne forstærke os. Var handlen gået i orden, ville det have været den største transfer i SIFs nyere historie. Men der skal jo tre parter til at danse i en handel med en fodboldspiller. Og i sidste ende var det ikke tilfældet, siger Peder Knudsen.

Historien melder ikke noget om, hvem silkeborgenserne jagtede.

Se: Overblik: De blev købt og solgt

Mens Silkeborg forsøgte at hente forstærkninger, var der også bud efter deres spillere.

- Ja, vi har fået både forespørgsler og konkrete tilbud, men valgte at afslå dem alle. Det er også derfor, at jeg kan sige, at jeg er tilfreds med at det lykkedes at holde sammen på den trup, vi har. Så sent som mandag aften fik vi et bud på en af vores spillere - et fint tilbud, som vi godt kunne have sagt ja til. Men vi valgte at afslå det for at bevare kvaliteten og bredden i truppen, siger Peder Knudsen.

Transfervinduet smækkede som bekendt i natten til tirsdag, og det skete uden, at Silkeborg IF havde været synderligt aktive.

Ind er kommet Nicolaj Agger fra Vejle Boldklub, mens der er taget afsked med Christian Holst, som er skiftet til Fremad Amager